sobota, 24. oktober 2015

Manikura #6: Vijoličasta ombre manikura

Včeraj se mi je Essencejev lak na dveh nohtih malo okrušil. Ker mi je to moteče, sem ga morala menjati. Že precej časa me muči ombre manikura, tudi preizkusila sem jo enkrat, vendar neuspešno. Tokrat sem poslušala Sarih nasvet bloga Sarah's blog in moram reči, da je to odlična metoda! Sama sem uporabila kar novo viledo in odrezala en košček. Kako prvotno lak izgleda, lahko pogledate v objavi o manikuri #5. Najprej sem jo nadgradila z lakom Catrice - Heavy Metallilac.
Nato sem dodala na konice še lak Catrice - Poison me, Poison you! Poison me, poison you je moj prvi Catricev lak in se spomnim, da mi ga kupila forumerašica Planet lepote ter poslala po pošti. Od tega je že precej let, a barva je še vedno ena izmed mojih najljubših :)  
 
Kasneje sem nanesla še nadlak... in rezultat je tukaj :)

Kako se vam zdi? Meni je kar všeč :) za drugič mi je odlično uspelo, vendar rabim še precej vaje in predvsem bolj podobne odtenke lakov, da bodo prehodi manj očitni. Prav tako se mi zdi to odlična metoda, če se ti lak okruši in nimaš veliko časa, da odstranitev starega laka in novo manikuro.

Lep sobotni popoldne vam želim!

1 komentar: