sobota, 19. september 2015

Nove pridobitve #2: Kozmetika, avgust 2015

Tukaj so moje nove pridobitve, ki sem jih kupila v mesecu avgustu. Večino od njih sem preizkusila, nekatere so postale že stalnice v osebni negi, druge še čakajo na priložnost, da me resnično prepričajo :)

Izdelki za nego las
3x Balea šampon za suho umivanje las Extra Frische, ki sem ga kupila, ker mi je že nekaj časa všeč, a mislim, da bom v prihodnje preizkusila tudi kateri drugi suhi šampon.

Le Petit Marseillis Šampon Mehkoba čiščenja z izvlečkom bele gline in mlekom jasmina za mastne lase, ki naj bi bil super za mastne lase. Preizkusila sem ga trikrat, občutek je res očiščevalni in ko sem spirala lase je škripalo kot da bi čistila okna, če razumete kaj mislim :D če bo ukrotil moje mastne lase, bo čas pokazal, srčno upam pa, da se bo izkazal, ker že malo obupujem nad mojimi lasmi.

Izdelki za nego telesa
Bepanthol losjon za telo za nego pordele kože po sončenju ter pordele in izsušene kože po prhanju ali kopanju kupujem redno že nekaj let in ga uporabljam predvsem za izsušeno kožo ali po depilaciji.

Afrodita Pistachio cream gel za prhanje ima v svoji strukturi zrnca, ki so zame bolj dekorativne narave in ne kot piling. Diši božansko in vonj se obrži še nekaj časa. Kupila sem ga na podlagi ocene blogerke Valetine, čeprav večina blogerk precej hvali te gele. 

Borotalco Invisible Anti-white marks and yellow stains sem kupila, ker mojega najljubšega deodoranta ni več v prodaji :( zasledila sem ga na blogu Jessie Fairytale in po prebranih še nekaj mnenjih na internetu, sem se odločila, da mu dam priložnost. Diši zelo osvežilno, čeprav ima meni osebno malo pretiran vonj.

2x Senza intimni robčki so moja stalnica, priročni, vsestransko uporabni in še poceni. 

Catrice (S)wimbeldon je še eden od izdelkov, ki me je navdušil na različnih blogih, vendar sem se za nakup precej časa odločevala. Preizkusila sem ga že in sem z njim super zadovoljna. Škoda le, da sem ga kupila šele proti koncu poletja.

Essence Effect Nail polish Liquid foil Lady mermaid nisem še preizkusila, vendar ko sem ga mimogrede videla pri Leja's Moment in nato poiskala Google slikce, sem ga morala imeti. V živo izgleda še tolikokrat lepši kot na sliki :) 

Izdelki za nego obraza
L'Angelica Natural whitening zobna pasta nad katero sem zelo navdušena. Najprej sem uporabljala od Aquafresh, nato zaradi testa ZPS Lidlovo, ki je pri meni dobesedno prekašala Aquafresh, a moram reči, da me je L'Angelica še bolj navdušila, saj pusti res osvežilni dah in očisti zobe. Če imam dejansko tudi belilni učinek, ne morem reči, ker jo premalo časa uporabljam.

Melvita cvetna vodica Burbonske geranije ... no pa imam tudi sama cvetno vodico, čeprav na začetku sploh nisem vedela, kaj naj z njo počnem :D uporabljala sem jo večinoma za osvežitev obraza in na srečo sem naletela na objavo 21st century girl o cvetnih vodicah in njeni vsestranski uporabi, ki mi je zelo koristila. Vsekakor priporčam branje!

Himalaya nežna pena za osvežitev obraza sem kupila v mini pakiranju, ki je super. Priročen za potovanja pa še ponovno se jo lahko napolni, ker nima zaliman pokrovček z embalažo. Sama strukuta pene mi je všeč, na začetku me je malo motil vonj, ki je bolj "starinski" oz. po milih, ki so jih včasih moji starši uporabljali.

Balea aqua serum je moja stalnica že ogromno časa in ga ne morem prehvaliti, tako da ne bom niti izgubljala besed o njem :)

Balea vodooporni odstranjevalec ličil, ki mi je včasih ustrezal in mi je veliko boljši kot Essencejev. Upam le, da ga niso kaj spremenili.

Johnny Organic Detox maska ali piling za obraz o kateri sem tudi napisala oceno in moram reči, da sem vedno bolj zadovoljna z njo. Rdečica mi vedno hitreje izgine, občutek imam, da mi dejansko res očisti kožo in je koža po njeni uporabi vidno spočita in nahranjena. 
Tiste, ki jo še niste preizkusile, vam bo mogoče ta informacija koristna, ki sem jo že napisala pod oceno: "Nekateri izdelki podjetja Nutrisslim bodo na voljo od ponedeljka 21.9. tudi v Hoferju kot posebna ponudba za ceno 8,99€. Imeli bodo piling za telo (kavni ali himalajski solni piling) ter piling in masko za obraz (face-detox ali kakavova maska). Če gre za identični maski ne vem in najbrž ne bom niti utegnila it pogledat, ampak če imate čas, vam mogoče ta informacija vseeno koristi :)"

Na enem izmed blogov je bila debata o promocijskih izdelkih, blogerkah in kozmetiki. Moram reči, da pri meni resnično velja, da dobra ocena na blogu osebe, ki ji zaupam in mi je všeč, me hitro prepriča v nakup, da nekaj novega preizkusim. Če povzamem, je to za podjetja odličen način, da dobijo dobro reklamo, če imajo seveda dobre izdelke, in to na precej poceni način. Odkar bolj resno spremljam bloge, sem mi lista želja kar daljša in daljša, pa sem v osnovi precej racionalna punca :D

No toliko za tokrat, sedaj pa trgatev vabi :) se slišimo!

5 komentarjev:

  1. Ploskam za Melvito, Afodito in Himalayo:):):). Super nakupi*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe saj veš, da za Melvito in Himalayo so bili tvoji nasveti povod :) hvala*

      Izbriši
    2. Jaz imam tudi od letošnje pomladi večje probleme glede mastenja las in ne vem kaj je krivo, me pa to precej živcira. Včasih so bile tudi drugi dan po pranju skoraj ok, sedaj pa so že drugi dan na nekaterih predelih mastne :( upam, da mi bo ta šampon res pomagal..

      Izbriši
  2. Jaz sem vedno uporabljala John Frieda suhe šampone, cena enega je 8€. Potem pa sem preizkusila ta Balein suhi šampon, ki je dosti, dosti cenejši in pa meni osebno enako dober, kot on od Johna. Balein mi definitivno lepše diši, učinkujeta pa oba enako. Nikoli več ne dam 8€ za suhi šampon!
    Sicer nekatere uporabljajo tudi baby puder, sama še nisem preizkusila. :)

    Sicer pa super nakup, Himalaya mi je itak svetovna, L'Angelica zobna pasta pa tudi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preizkusila sem baby puder, vendar že precej časa nazaj in prej obupala kot je bil viden efekt. Najbrž sem imela napačen pristop, sem pa nekje zasledila recept tudi za domači suhi šampon s kakavom za temne lase, vendar nisem še preizkusila :)

      Za L'Angelico sem dobila navdih pri tebi :)

      Izbriši