nedelja, 18. oktober 2015

Focus T25: Drugi in tretji teden

Za mano sta uradno že drugi in tretji teden T25, a žal zaradi zdravja in močnih krčev zaradi ženskih dni čez vikend, tretji teden nisem naredila nobene vadbe. Zato sem se odločila, da bom jutri začela po urniku za tretji teden.

Poročilo drugega tedna
Cardio mi gre vedno lažje, čeprav mi počepi še vedno delajo precej problemov in sem bila zadnje 3 minute že pošteno utrujena. Po vadbi teče vse z mene, občutek je fenomenalen in hvaležna sem, da traja le 25 minut, ker me pošteno izmuči. Še vedno jo nisem vzljubila, a kljub temu delam vedno manj vaj z Tanio. Razpoloženje med vadbo je nekako takšno: "Jeej kako mi gre dobro, joj spet ta vaja in še celih 20 minute do konca, končno konec "Pivot lunge" različic in do 13 minute mi gre super... a morajo biti spet tej počepi na vrsti in tako naporno!? Ko gredo počepi mimo, pride na vrsto zadnjih 6 minut in vaje, ki so mi všeč, govorim si Zdrži Mojca le še 4 minute, še 2 minuti in jaaa končno konec" :D

Total body circuit
: Večinoma delam lažje različice, saj mi je ta vadba najbolj naporna. Plank vaje so mi šle celo boljše od rok kot zadnjič, tudi vaje s poskoki sem malenkost lažje izvajala.

Speed 1.0.: To vadbo sem naredila v celoti z izjemo 10 sekund, ko nisem zmogla slediti skupini. Pri nekaterih vajah naredim manj ponovitev, a kljub temu sledim. Zelo ponosna nase! To je prva vadba poleg Stretch vadbe, ki mi jo je uspelo narediti v celoti.

Lower focus
: Med vadbo sem bila precej bolj zadihana kot ponavadi, a sem šla skozi.

Ab Intervals: Prvih 10 minut sem pridno sledila in tudi na sploh mi gre vedno boljše. Različice plank mi gredo bistveno lažje, vendar sem bila kljub temu precej utrujena.

Stretch: Popolna relaksacija... vaje, ki jih z veseljem delam :)


Mere in napredek
15.10.2015 je bilo pred PMS-jem in ponavadi imam cca 0.5kg več kot ponavadi. Napredek ni ravno zelo viden, je pa vseeno vidna minimalna sprememba na bolj ravnem trebuhu in lepši obliki stegen. Toliko za tokrat ;) jutri začnem tretji teden... poročilo sledi konc tedna :)

Lep začetek tedna vam želim!

Ni komentarjev:

Objavite komentar